Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på telefon:

​40 95 54 42​

Murerarbejde udføres professionelt

​Tranbjerg Murerservice ApS  drives af mig, Kåre Laursen, der er den lokale murermester i Tranbjerg samt Viby og Højbjerg. Jeg har mange års erfaring som murer i Tranbjerg, før jeg etablerede min egen forretning som murermester. Jeg udfører murerarbejde for lokale boligejere og boliglejere, men også for det private erhvervsliv.

Høj kvalitet og god service er i fokus hos din murermester

​Jeg lægger vægt på høj kvalitet og god service, men også konkurrencedygtige priser på mit murerarbejde. Fundamentet i min forretning som murermester er med andre ord et godt håndværk til en overkommelig pris.

Som murermester kan jeg udføre de fleste mureropgaver i forbindelse med nybyggeri, tilbygninger, ombygninger og renovering samt mindre reparationer. 

Jeg er i særlig grad specialiseret i murerarbejde inden for modernisering og renovering af badeværelser for boligejere, der ønsker at gøre mere ud af sit hjem.  Som murermester kan jeg også udskifte både klinker og fliser på badeværelset, men også andre steder i boligen.​

Din murermester har naturligvis også stor erfaring med andet murerarbejde, hvor de typiske opgaver kan være omfugning, pudsning og vandskuring af murværk og facader.

Jeg udfører endvidere en del opgaver i forbindelse med skorstene. Dertil kommer alle mulige og umulige reparationer af stort og småt i en bolig, og det kan være både udendørs og indendørs.

​Hvad koster murerarbejde?

​Kontakt Tranbjerg Murerservice ApS, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud og pris på murerarbejde af murermester Kåre Laursen. Du kan ringe på telefon
40 95 54 42, eller du kan skrive til min e-mail, der er tranbjerg.murerservice@gmail.com

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformationer​

​Tranbjerg Murerservice ApS

Skovgårdsvænget 530

8310 Tranbjerg J

Telefon: 40 95 54 42

E-mail: tranbjerg.murerservice@gmail.com

CVR: 36711507