Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på telefon:

​40 95 54 42​

Renovering af badeværelse til en god pris

Tranbjerg Murerservice er et lokalt murerfirma, der bl.a. tilbyder renovering af badeværelse i boliger i Tranbjerg, Højbjerg, Viby, Beder og omegn. 

Jeg kan udføre renovering af bad, men kan også bygge et nyt badeværelse i forbindelse med nybyggeri eller tilbygning – eller hvis I blot mangler plads til hele familien om morgenen.

Mere end 10 års erfaring med badeværelsesrenovering

Jeg har selv over 10 års erfaring med forskellige former for renovering af badeværelse. Derved har jeg opnået stor erfaring med nyindretning af badeværelser. Jeg kan komme med gode forslag til en langt bedre udnyttelse af pladsen på badeværelset.

Renovering af badeværelse er en oplagt mulighed til at flytte rør og sanitet, herunder at udskift et stort badekar med en lækker bruseniche. Jeg kan samtidigt opsætte praktiske skabe og hylder, så der bliver plads til det hele på badeværelset.

Jeg lægger altid vægt på høj kvalitet og god service – men også konkurrencedygtige priser, når jeg skal foretage renovering af badeværelse eller opsætning af nyt bad. Fundamentet i alt mit murerarbejde er godt og grundigt håndværk til en god og overkommelig pris.

Ring og hør mere om renovering af badeværelse

Hvad koster renovering af badeværelse? Mine priser afhænger naturligvis alt efter opgavens omfang. Der er forskel på prisen, hvis det f.eks. handler om total ombygning af badeværelse eller blot en ny bruser. Du kan kontakte mig, hvis du overvejer badeværelsesrenovering – uanset om det er en stor eller lille opgave. Derpå kan vi drøfte dine ønsker og særlige behov, så jeg kan udarbejde et uforpligtende tilbud og pris på dit projekt.

Ring til mig i dag på telefon: 40 95 54 42 eller skriv en mail til: tranbjerg.murerservice@gmail.com, så vender jeg tilbage så snart jeg kan.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformationer​

​Tranbjerg Murerservice ApS

Skovgårdsvænget 530

8310 Tranbjerg J

Telefon: 40 95 54 42

E-mail: tranbjerg.murerservice@gmail.com

CVR: 36711507