Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på telefon:

​40 95 54 42​

Renovering af badeværelse udføres

Tranbjerg Murerservice er et lokalt murerfirma, der kan tilbyde renovering af badeværelse i boliger og huse i blandt andet Tranbjerg, Viby og Højbjerg.

Jeg kan udføre badeværelse renovering, men jeg kan også bygge et nyt i forbindelse med nybyggeri eller tilbygning, eller hvis I blot mangler plads til hele familien om morgenen.

Mere end 10 års erfaring med renovering af badeværelse

​Jeg har selv over 10 års erfaring med forskellige former for renovering af badeværelse. Derved har jeg opnået stor erfaring med nyindretning af badeværelser. Jeg kan således komme med gode forslag til en langt bedre udnyttelse af pladsen på dit badeværelse.

Renovering af badeværelse er en oplagt mulighed til at flytte rør og sanitet, herunder at udskifte et stort badekar med en lækker bruseniche. Jeg kan samtidig opsætte praktiske skabe og hylder, så der bliver plads til det hele på badeværelset.​

Jeg lægger altid vægt på høj kvalitet og god service, men også konkurrencedygtige priser, når jeg skal foretage en renovering af badeværelse. Fundamentet i alt murerarbejde er med andre ord et godt og grundigt håndværk til en fornuftig og overkommelig pris.

​Hvad koster renovering af badeværelse?

​Du kan kontakte Tranbjerg Murerservice ApS, hvis du overvejer en renovering af dit badeværelse, uagtet den skal være større eller mindre.

Derpå kan vi drøfte alle dine ønsker og særlige behov, således jeg kan udarbejde et uforpligtende tilbud og pris på renovering af badeværelse.

Du kan ringe til mig på telefon 40 95 54 42, eller du kan sende en e-mail til tranbjerg.murerservice@gmail.com.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Facebook​

Kontaktinformationer​

​Tranbjerg Murerservice ApS

Skovgårdsvænget 530

8310 Tranbjerg J

Telefon: 40 95 54 42

Send mig en mail

CVR: 36711507